SaHaBat BLoGgEr

Sunday, September 27, 2009

peristiwa pagi raya prtama



ini la yg aku nak kongsi dgn korang..ini kete abg aku,br 2 mggu pkai (kete baru beli) 2nd hand je...pagi raya prtama ondway nak gi umah nenek kat melaka,ade la 2 mgkuk hayun ni.dah la brek emergency,yg satu lg kete tu pulak masuk simpang tak bg signal.so,abg aku dah brek tp jln berpasir.brek pun trmaju kedpn.maka dpn tu kete ayh (avanza) trlanggr la..dpn kete ayh tu ade 2 buah kete..bnda nak jd,trima je la. beraya la abg aku dgn kete sumbing ni.sian abg aku.masa kejadian,aku naik dgn abg. pagi2 lagi kami dah ke balai wat report sbb nak claim insurans. hai nasib nasib..kete ayh selamat je.juz calar sikit je.

Wednesday, September 16, 2009

cantik tak?? ngee..

saje nak tunjuk
ni la 'brooch' yg aku ade
yg 3 atas tu baru beli
yg juntai2 tu aku beli sendri
bntuk 'love' tu mak yg belikn
3 yg kat bwh tu beli thn lps
yg putih tu mak aku belikn
dah rompong dah batu nye,cicir entah mane
ungu n 'bronze' tu beli sendri
ungu tu pun dah rompong,hehe
kaler 'bronze' tu dah ilang entah mane yg kecik nye
so,brooch yg seblom2 ni aku tibai mak punye
hahaha...


Sunday, September 6, 2009

-->MaNuSiA iTu KeJaM<--



ini je la kucing aku yg tggl drpd byk2
lps satu2 kucing aku mati
mgkin kene racun agaknye
slalu sgt dah jd cmni bile bulan pose
aku xtau la sape punye keje
tak baik buat cmni kat haiwan kot ye pun kucing2 curik mknn
kesian tau...
aku bknla nak tuduh sape2
tp mmg jmpa sisa mknn yg kucing aku dah kutip
bkn kucing aku je
kucing jiran2 lain pun mati
aku pun xtau ape nak jd dgn org yg tak suka kucing ni
ade ke patut

Template by:

Free Blog Templates