SaHaBat BLoGgEr

Saturday, October 24, 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU


salam kawan2.. ni jiran aku (pgntin lelaki)..
selama 3 tahun aku blaja kat shah alam,dia la yg jaga aku..kebetuln dier keje kat shah alm jugak..hehe
kire mcm abg la..
segala masalah masa aku kat sana,aku ngadu kat die..
dia la kawan yg paling aku percaya..since skolah lg aku mmg rapat ngan dier..
Alhamdulillah..Tuhan dah temukn jodoh utk die..cantik kan =)
TAHNIAH !!
kepada waniey
p/s: abg aril kawen dgn pilihn mak dier,bkn kawan akk tu..

Tuesday, October 20, 2009

>fenin2< *&^%$#@!

hmmm..dah bape mggu aku tak update ek??!!
tak tau nak letak story ape,coz life aku hari2 sama je mcm biase..
tgh dok risau ni,result nak kuar tp......................................
yg buat aku dok pening ni,entah mane satu yg betul tarikhnye..
aku punye la excited,resume pun dah siap. tunggu nak isi result je ni ha..hehehe
kejap kata 5/11,pastu 7/11,then 9/11,ade lak yg bgtau 11/11..
mane satu ni????
aku dah bosan terperap kat umah..
nak keje part time pun mak tak bagi
kalo tak,dah lama aku keje kat kedai bundle kawan mak aku tu
tup2, mak kata baik dok umah tlg dier
jd la aku surirumah..huhu

Friday, October 2, 2009

KeK cOkLaT 'moist'


nmpak mcm sedap je kan
thn ni byk gak aku wat
permintaan jiran2..hehe
umah nenek 1,ade jiran tmpah 2,utk raya 3
aku tak kedekut
sape nak resepi,bg le alamt email
aku akn ajar skali cmner nak wat
jgn pndg enteng tau
resepi kek ni penah menang dlm prtandgn resepi kek asia tau
tp tak tau thn bile
ni resepi nenek la
aku ikut je

Template by:

Free Blog Templates