SaHaBat BLoGgEr

Saturday, June 9, 2012

~SuDaH 6 BuLaN~


huhuhu....
wahh.. tak sangka sungguh kali terakhir saya update blog ni pada 6 April..
ini semua disebabkan kesibukan dan kepenatan bekerja..
then ditambah plak ngan sepanjang bulan 5, laptop sy rosak..

Untuk pengetahuan kawan-kawan, saya dah 6 bulan rupanya bekerja dengan TNB..
Mmg agak mencabar bila menjadi kerani kewangan bahagian unit sokongan sistem ni...
Lebih-lebih lagi keje kat HQ.. rupanya ade lebih 100 stesen/kedai tenaga TNB dalam M'sia ni..

Boleh tahan jugak keje kat TNB ni.. ramai yg kata Ting. 15 ni mcm 'nightmare'
tapi saya seronok je keje kat situ. wpun bukan bidang kerjaya saya yang sepatutnya..
kadang2 jd mcm customer service pun ade gak..  asyik kene jawab call je..

Anyway, saya bersyukur sbb dah dapat kerja.. Alhamdulillah..
Sekian saja coretan saya hari ni..
Selamat Berhujung Minggu !!!!

Template by:

Free Blog Templates