SaHaBat BLoGgEr

Wednesday, September 25, 2013

Musim Panas ea sekarang nih..??


Cuaca Panas
fiuhhh...

cuaca sekarang panas sungguh la
so, kawan2 minum air banyak2 ye
terhidrat kat luar sebab cuaca panas, terhidrat kat opis sebab aircond.
hehe..

Rasa macam kat sauna dah bila dok kat umah.
Hidup menyewa bujangan mmmg 'tak la' nak pasang aircond kan..

tidur malam pun berpeluh2..
hehe..

idea kering dah nak menaip nih..
haha.. sbb panas dowh..

sy pun nak tido dah..
nanti sy corat coret lg ye..
daaaa...


Sunday, September 22, 2013

SEPTEMBER 2013

Salam 1 Malaysia..

Ha...
Lama nye dah tak mencoret2 kat blog nih.
Actually Blog ni untuk apa ye ? Setakat yang sy nmpk ramai yg gunakan blog ni untuk promosikan bisnes online memasing.
HEBAT !!
Anak Melayu abad ni kini semakin rancak berniaga wpun secara online.
almaklumla memasing nak cari duit tambahan untuk buat blanja...
Termasuk la sy ni. search je kat fb tu Beauty & Accessories All 2gether
Haaaa.. memacam ade kat situ dijual. Sy berkongsi dengan sorang lagi kawan.
Kitorang duduk serumah..
Ade jugak kan yang buat bisnes online ni untuk suka2.. menjual koleksi2 yang diminat..
ok lah sampai sini dulu.. saje nak corat coret kat blog sy ni yang dah lama sepi.. huhu..

Template by:

Free Blog Templates